Torsdagsträff uppstår i Björkäng

Den mycket populära ”Torsdagsträffen” i Tvååker som tyvärr av olika anledningar inte kunde genomföras under 2015 återuppstår på ny plats.

Vi tyckte att det är synd att inte denna träff  längre finns kvar, med denna anledning som bakgrund har vi diskuterat upplägg och plats, vi har glädjen att meddela att vi har lyckats hitta en ny plats, ett upplägg och personer som ställer upp.

På parkeringen vid gamla Björkängs motell kommer vi att träffas varannan Torsdag med början Torsdagen den 5/5 eller 19/5 beroende på hur våren blir.

För att detta skall bli ett lyckat koncept krävs en lite organisation som hanterar dom grundläggande sakerna, för att bädda för detta har vi följande upplägg:

Samarbete med  Björkängs Havsbad som kommer bistå med hanteringen av Kiosken, där kommer det att finnas kaffe, dricka, kaka, varmkorv och bröd.

”Mentor” i form av Krister ”Esso mannen”, han bistår med sin erfarenhet från alla år han varit arrangör i både i ”Lejet” och Tvååker, han startade Torsdagsträffen 19xx och drev det t.o.m 2014. Vi är djupt tacksamma för att få del av denna erfarenhet och allt arbete du lagt ner genom åren.

Som mångåriga besökare av dessa träffa har vi erfarenhet av vad som man som besökare förväntar sig.

Vi är tacksamma om det finns personer som är intresserade att hjälpa till eller har synpunkter på hur upplägget skall vara, kontakta oss i så fall (info@old-cruisers.se)

P.S 
Vi har haft kontakta med arrangörerna av träffen i Veddige för att stämma av så det inte krockar med den Torsdagen som dom arrangerar.
D.S

// OC.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.